filozófiánk

Miért érdemes nálunk tanulnod

A Számviteliskola Kft  alapvető filozófiája, hogy amellett hogy magabiztos tudást adjunk át a tanulóknak, ezáltal pedig sikeresek legyenek a munka világában, személyesebbé szeretnénk tenni az oktatást, és hallgatóbarát képzési rendszert alakítsunk ki.

Folyamatos mentorálás, egyéni fejlődés nyomonkövetése. Nálunk nem egy leszel a sok hallgató közül, mindig lesz időnk rád. Minden kérdésedre választ kapsz, és folyamatosan online konzultációban tarthatod velünk a kapcsolatot, ha szükséged lenne rá

Ügyfélszolgálat székhelye:
2112 Veresegyház, Lisznyay Szabó Gábor utca 5
Ügyfélszolgálat elérhetősége: annamaria.banszki@szamviteliskola.hu
Telefon: +36 30 412 8526
Ügyfélszolgálati idő: előzetes időpontegyeztetést követőe

alapelvek

Alapelvek, melyek mentén működünk...

Az első

A tanulás ne csak kötelezettség,
hanem öröm is legyen.

A második

Hallgatóink és ügyfeleink folyamatos támogatása

A harmadik

Eszközöket és tudás átadása a sikeresség érdekében

A Számviteliskola alapvető filozófiája, hogy amellett hogy magabiztos tudást adjunk át a tanulóknak, ezáltal pedig sikeresek legyenek a munka világában, személyesebbé szeretnénk tenni az oktatást, és hallgatóbarát képzési rendszert alakítsunk ki.

Ennek egyik alappillére, hogy a tanfolyamra jelentkezés után lehetőség van egy online négyszemközti beszélgetésre, konzultációra, melyben feltérképezzük az egyéni lehetőségeket, célokat és felállítunk egy olyan személyre szabott tanulási, előmeneteli stratégiát, mely lehetőséget ad arra, hogy biztosan sikeresen elvégezhető legyen a tanfolyam, és használható tudásra tehessünk szert.

Emellett kéthavonta szintén lehetőség van konzultációra, melynek során megbeszéljük a elért eredményeket, az előrehaladást, a rövid és hosszútávú célokat.

A tanfolyam befejezésével pedig értékeljük a közös munkánkat, a közösen elért eredményeket.

Ezek természetesen csak lehetőségek, szeretném ha mindenki úgy érezné, hogy mellette állunk és folyamatosan segítünk abban, hogy minél sikeresebben teljesítsétek a rátok váró feladatokat és öröm legyen a tanulás.